Bezoekje schoonheidsspecialiste levert vrouw Angry Birds-wenkbrauwen op (foto)

185

Heb je last van ongelijke of dunne wenkbrauwen, of heb je er helemaal geen? Dan kan permanente make-up of andere methodes een oplossing zijn.

Maar dat gaat niet altijd van een leien dakje. Soms eindig je met dubbel zoveel wenkbrauwen, of in het geval van Colline Rees uit Wales als een cartooneske figuur.

Ze keek uit naar een welverdiende vakantie naar Tenerife, maar wilde voordat ze vertrok er op haar paasbest uitzien. Dus sprong ze even binnen bij de schoonheidsspecialiste om de wenkbrauwen te waxen. Helaas voor Rees werd ze onder handen genomen door een onhandige stagiaire. Het resultaat? Haar volledige linkerwenkbrauw was verdwenen.

Een tweede specialiste schoot te hulp om het euvel te fiksen met een kleurstofproduct om de verdwenen wenkbrauw terug bij te ‘tekenen’. Toen Rees het resultaat zag, stormde ze al woedend en  jankend naar buiten, want ze had  opeens wenkbrauwen als die van het personage Red uit Angry Birds.

Wanhopig postte ze een deel selfies op Facebook, smekend of iemand haar uit de nood kon helpen. Gelukkig kon een bevriende make-up-specialiste haar een beetje uit de nood helpen. Tijdens haar vakantie droeg ze wel constant uit schaamte een zonnebril.

Miss Rees heeft ondertussen al beslist nooit meer haar wenkbrauwen te laten doen. 

Ze heeft in ieder geval de hoofdvogel geschoten!

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur