De Testicuzzi is een mini-jacuzzi voor je edele delen (video)

79

We horen het constant; de wereld is naar de kloten. Maar wanneer is eindelijk eens de wereld voor de kloten?

Wel, daar begint stilaan verandering in te komen. We weten ondertussen al hoe onze kadeetjes koel te houden tijdens een hittegolf,maar nu weten we ook hoe ze te verwennen. Want geef nu toe, tijdens menig sportwedstrijd kan je kruisgebied aardig wat afzien. En ook: na een lange paard- of motorrit voelt het soms allesbehalve comfortabel aan daar beneden.

Wat ooit begon als een dronken café-idee onder vrienden, is ondertussen uitgegroeid tot een uitgewerkt product. Maak kennis met de Testicuzzi, een bubbelbadje voor je toekomstig nageslacht. Wie er model heeft gestaan om het 3D-ontwerp te perfectioneren weten we niet, maar de makers gaan er prat op dat voor de meeste mannen het geen probleem zou mogen zijn om hun teelballen erin te laten passen.

Ergonomisch gezien biedt deze mini-jacuzzi alle comfort en op de siliconen leuning kan je Willy Wortel even uitrusten. Waterdicht en met twee batterijen erin, kunnen je edele delen uren genieten van warme bubbeltjes.

Een standaardversie kost je 90 euro, maar als je van mening bent dat jouw balletjes het beste verdienen, bestaat er ook een 14K gouden versie van maar liefst 9.000 euro. Bubbelende ballen met alle toeters en bellen dus, zeg dat maar eens tien keer achter elkaar.

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur